Allergie informatie: Kaasfondue met groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 eetlepel maizena
- 2 teentjes knoflook
- 400 milliliter kruidenbouillon van 2 tabletten
- 300 gram geraspte emmentaler
- 300 gram gruyere
- 50 gram bloemkool
- 50 gram worteltjes
- 50 gram courgette
- 50 gram bleekselderij
- 50 gram rode paprika
- 50 gram cherrytomaatjes
- 50 gram gekookte krieltjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue met groenten
- Allergieen informatie