Allergie informatie: Kaasfondue met rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram extra belegen kaas
- 1 teentje knoflook
- 350 milliliter witte wijn
- 1 theelepel citroensap
- 1 takje rozemarijn
- 2 eetlepels maizena
- 3 eetlepels melk
- nootmuskaat
- 1 stokbrood
- 300 gram broccoli
- 125 gram champignons
- 0,5 courgette
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Fondue
- Kaasfondue met rozemarijn
- Allergieen informatie