Allergie informatie: Gegratineerde zalm op asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram witte asperges
- 500 gram groene asperges
- zout
- peper
- suiker
- 600 gram zalmfilet
- 1 bosje basilicum
- 1 zakje poeder voor hollandaisesaus
- 125 milliliter slagroom
- 50 gram +een beetje koude boter
- geraspte schil van 1 citroen
- 1-2 theelepels citroensap
- 4 plakken gerookte zalm
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gegratineerde zalm op asperges
- Allergieen informatie