Allergie informatie: Aardappels in rozemarijn met gebraden piepkuikens
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de piepkuikens:
- 4 piepkuikens van ca. 450 gram
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotjes
- 6 takjes peterselie
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
- 100 gram boter
- zout, peper
- Voor de minigroentes:
- 1 bosje mini bospeen
- 6 meiraapjes
- 6 mini preien
- 6 gele minicourgettes
- 3 takjes peterselie
- witte wijn
- 20 gram roomboter
- zout, peper
- extra nodig: tourneermesje
- voor de rozemarijn aardappels:
- 500 gram Roseval aardappels
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 bosje rozemarijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Aardappels in rozemarijn met gebraden piepkuikens
- Allergieen informatie