Allergie informatie: Ajam Bakar Limau (geroosterde kip met citroen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 1 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel zout
- 2 citroenen
- 3 eetlepels ketjap manis
- 100 milliliter santen
- 4 jeruk purut blaadjes
- 2 eetlepels olie
- boemboe:
- 5 rode sjalotten
- 4 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bakar limau (geroosterde kip met citroen)
- Allergieen informatie