Allergie informatie: Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kippenpoten
- 1 pijpkaneel
- 3 kruidnagels
- 3 eetlepels olie
- 5 daun djeruk nipis
- 3 serehstengels
- 1 deciliter dikke santen
- 5 deciliter dunne santen
- zout
- Boemboe:
- 4 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- 4 sjalotten
- 0,5 eetlepel ketumbar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 2 cm. djahe
- 2 cm. laos
- 3 cm. kencur
- 3 kemirienoten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bakar padang (gegrilde kippenbouten)
- Allergieen informatie