Allergie informatie: Ajam Bakar Rica (gebakken kip in kruidenpasta)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- 2 eetlepels citroensap
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel suiker
- 4 sjalotjes, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, uit de knijper
- 1 schijfje djahe, fijngesneden
- 5 rode rawits, fijngesneden
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bakar rica (gebakken kip in kruidenpasta)
- Allergieen informatie