Allergie informatie: Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram schoudervlees van het rund
- 200 gram plakken ontbijtspek
- 60 gram boter
- 3 prei
- 2 grote wortel
- 0,5 witte kool
- 1 bosje bladselderij
- 150 gram taugé
- 3 uien
- 0,5 liter hete runderbouillon
- 0,5 liter azijn
- 0,5 liter bier
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepel witte peper
- 2 laurierblad
- 2 takjes tijm
- Voor de saus:
- 2 eetlepels bloem
- 5 deciliter zure room
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel witte peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Rundvlees in bier en bouillon met zure roomsaus
- Allergieen informatie