Allergie informatie: Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 500 milliliter dikke kokosmelk
- 3 salamblaadjes
- zout naar smaak
- boemboe:
- 4 sjalotjes
- 5 teentjes knoflook
- 4 rode lomboks
- 3 centimeter djahe
- 3 centimeter kencur
- 5 centimeter kunyit
- 3 centimeter laos
- 1 serehstengel
- 1 tomaat
- 8 kermirienootjes
- 1 theelepel ketumbar
- 1 eetlepel gula Jawa (palmsuiker)
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam bekakap (geroosterde gekruide kip)
- Allergieen informatie