Allergie informatie: Ajam Boemboe Ketjap (pittig gekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 kippenpoten
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel Kerriepoeder
- 0,5 theelepel zout
- 4 eetlepels olie
- boemboe:
- 4 centimeter djahe
- 4 centimeter laos
- 4 eetlepels ketjap manis
- 3 middelgrote uien
- 3 lomboks
- 1 eetlepel sambal oelek
- 0,5 citroen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam boemboe ketjap (pittig gekruide kip)
- Allergieen informatie