Allergie informatie: Ajam opor boemboe bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kippenpoten
- 1,5 theelepels gemalen zwarte peperkorrels
- 1 theelepel gemalen nootmuskaat
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 theelepel sesamzaad
- 5 eetlepels fijngesneden sjalot
- 2 theelepels djahe
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 spriet sereh
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 theelepels gedroogde chilivlokken
- 1 theelepel trassi
- 1 stuks fijngesneden hete chilipeper
- 1 eetlepel javaanse suiker
- 1 stuks zeer fijn gesneden salamblad
- 1 stuks fijngesneden djeroek poeroetblad
- 1 eetlepel sambal trassi
- 400 milliliter dikke santen
- 5 eetlepels plantaardige olie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam opor boemboe bali
- Allergieen informatie