Allergie informatie: Ajam Pangang Boemboe Roedjak
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kip (in stukken)
- 2 à 4 Spaanse pepers
- 2 gesnipperde uien
- 2 teentjes knoflook (gehakt)
- 4 centimeter sereh
- 0,25 blok santen
- 2 deciliter water
- zout
- 1 theelepel trassie
- 2 theelepels laos
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam pangang boemboe roedjak
- Allergieen informatie