Allergie informatie: Ajam Peteh Ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stuks fijngesneden sjalotten
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels olie
- 400 gram kipfilet, in blokjes
- 3 stuks fijngesneden rode lombok
- 75 gram petehbonen, in reepjes
- 1 theelepel gula jawa
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 theeepels maizena
- 1 theelepoel sesamolie
- 2 stuks bosuitjes, in ringen
- versgemalen zwarte peper
- 500 milliliter water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam peteh ketjap
- Allergieen informatie