Allergie informatie: Ajam rebus (kip met kruidensaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 3 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 1 eetlepel azijn
- 0,5 eetlepel gula djawa (palmsuiker)
- 4 centimeter djahe (gemberwortel)
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel trassi
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 40,5 deciliter water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam rebus (kip met kruidensaus)
- Allergieen informatie