Allergie informatie: Ajam Tjina
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipfilet in stukjes
- zout naar behoefte
- peper naar behoefte
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- sap van 2 citroenen
- suiker naar behoefte
- 1 snufje ve-tsin
- 1 theelepel sereh
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels ketjap manis
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam tjina
- Allergieen informatie