Allergie informatie: Ajam woku (gestoomde kip in pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip
- 1 limoen
- 2 tomaten
- 2 serehstengels
- 2 bos uitjes
- 3 daun djeruk purut
- 2 takjes kemangi
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel - peper
- 3 eetlepels olie
- water
- Boemboe:
- 5 sjalotjes
- 8 rode lomboks
- 4 rode rawits
- 3 centimeter kunyit
- 3 centimeter djahe
- 5 kemirienoten
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam woku (gestoomde kip in pittige saus)
- Allergieen informatie