Allergie informatie: Ayam ketjap (kipkarbonaadjes in pittige ketjapsaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel ketoembar
- 1 klein fijn gesneden sjalotje
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel knoflookpoeder
- zout peper
- 10-12 kipkarbonaatjes (100 gram per stuk)
- 5 eetlepels olie
- 3 deciliter ketjapsaus (zie hiervoor in "mijn recepten")
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ayam ketjap (kipkarbonaadjes in pittige ketjapsaus)
- Allergieen informatie