Allergie informatie: Chinese kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 biologisch kippenbouten
- 2 grote uien grof gesneden
- per bout een teen knoflook in dunne plakjes
- 1 rode lombok zonder zaadjes in dunne reepjes
- 10 centimeter verse gember in dunne plakjes
- of 4 eetlepels gesneden stemgember (dan minder kecap/suiker toevoegen!)
- 2 theelepel Chinese 5 kruiden poeder
- 100 milliliter zoete kecap
- 300 milliliter kipbouillon
- 1 eetlepel palmsuiker (of bruine bastardsuiker)
- 3 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Chinese kip
- Allergieen informatie