Allergie informatie: Congolese kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip in 4 delen
- 50 gram margarine
- peper
- zout
- 0,5 koffielepel pilipili
- 1 koffielepel kerriepoeder
- snufje kaneel
- 3 kleine appels
- 2 uien
- 1 klein doosje tomatenpuree
- laurierblad
- 100 milliliter room (light)
- 1 eetlepel maisbloem
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Congolese kip
- Allergieen informatie