Allergie informatie: Coq au vin
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 flinke scharrelkip
- 125 gram boter
- 100 gram gerookt spek, in blokjes
- 1 glaasje cognac
- 1 fles rode wijn
- 30 gram beurre manié
- 2 gehakte teentjes knoflook
- 3 takjes peterselie
- 1 snufje tijm
- 3 laurierblaadjes
- 20 kleine uitjes
- 150 gram kleine champignions
Meer Recepten
- Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Drumsticks met aardappeltjes uit de oven
Met drumsticks, aardappels en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Mijn coq au vin
Met kippenbouten, doorregen spek en zilveruitjes uit Frankrijk
2 porties - 1 uur
Gevogelte - warry - Coq au vin van Harm
Met kip, wijnsaus en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - harmz - Coq au vin
Met rode wijn, kipkarbonades en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin
- Allergieen informatie