Allergie informatie: Coq au vin
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram sjalotjes
- 250 gram champignons
- 4 kipkarbonades
- 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
- 3 deciliter rode wijn
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 100 gram magere gerookte spekblokjes
- 1/2 deciliter cognac of vieux
- 1 kippenbouillon tablet
- 1-2 eetlepels maizena of allesbinder
- versgemalen peper
- zout
- 2 eetlepels gehakte peterselie.
Meer Recepten
- Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Drumsticks met aardappeltjes uit de oven
Met drumsticks, aardappels en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Coq au vin van Harm
Met kip, wijnsaus en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - harmz - Coq au vin uit de slow cooker (zonder wijn)
Met kippenpoten, spekblokjes en rode druivensap uit Nederland
4 porties - 8 uur
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin
- Allergieen informatie