Allergie informatie: Coq au vin
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 haantjes
- 300 gram champignons
- 300 gram zilveruitjes
- 200 gram gezouten spek
- handvol peterselie
- 1/2 liter bruine fond
- 1 kg aardappelen
- 350 gram soezendeeg:
- 1/4 liter water
- 100 gram boter
- 150 gram bloem
- 3 eieren
- marinade:
- 1 ui
- 2 wortelen
- 2 selderijstengels
- thijm
- peper en zout
- 1 lepel olie
- 1/2 liter rode wijn
Meer Recepten
- Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Drumsticks met aardappeltjes uit de oven
Met drumsticks, aardappels en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Coq au Vin
Met kip, champignons en ui uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Gevogelte - hoefblad - Coq au vin van Harm
Met kip, wijnsaus en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - harmz - Coq au vin
Met rode wijn, kipkarbonades en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin
- Allergieen informatie