Allergie informatie: Coq au vin op klassieke wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten of een hele kip in stukken gesneden
- 150 gram ontbijtspek, in blokjes
- 2 eetlepels vloeibare boter
- 10 sjalotjes
- 2 tenen knoflook, gehakt
- 250 gram champignons
- 2 eetlepels bloem
- 2 glazen rode wijn
- 1 blad laurier
- 2 takjes tijm
- 2 takjes peterselie
- zout
- peper
- 2 eetlepels koude boter
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Klassieke smoothie
Met aardbeien, bananen en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Kippenlevertjespesto
Met kippenlevertjes, ansjovisfilets en kappertjes uit Turkije
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Coq au vin op klassieke wijze
- Allergieen informatie