Allergie informatie: Duiveltjesvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels azijn
- 1 theelepel sambal (half oelek, half manis of andere sambal)
- 0,5 zakje nasikruiden
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 250 gram kipfilet
- 1 eetlepel boter of margarine
- 1 gesnipperde ui
- half doosje champignons
- 1 eetlepel pindakaas
- 1/8 liter slagroom
Meer Recepten
- Duiveltjesvlees uit de slowcooker
Met hamlappen, ui en pindakaas uit Indonesie
4 porties - 5 uur
Vlees - c4th - Duiveltjesvlees
Met varkensvlees, pindakaas en sambal uit Nederland
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - roos99 - Duiveltjesvlees
Met kipfilet, sambal, pindakaas uit Indonesie
2 porties - 2 uur en 40 minuten
Gevogelte - henk33 - Duiveltjesvlees (lactose vrij)
Met varkenspoulet, champignon en sambal uit Nederland
4 porties - 2 uur
Vlees - wigglewitch
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Duiveltjesvlees
- Allergieen informatie