Allergie informatie: Eend -Vindaloo
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel kurkuma
- 1 eetlepel gemalen komijn
- 1 eetlepel rood paprikapoeder
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 2 theelepels cayennepeper
- 3 theelepels garam masala
- 4 eetlepels olie
- 1 eend van 2,5 kilo, in delen
- 1 theelepel bruin mosterdzaad
- 0,5 theelepel fenegriekzaad
- eventueel 15 verse kerrieblaadjes
- 2 uien, circa 300 gram, in dunne halve ringen
- 2 eetlepels fijngeraspte verse gemeber
- 10 middelgrote teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 middelgrote tomaten, ontveld en kleingesneden
- 120 milliliter appelazijn
- ruim 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel suiker
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Vindaloo-pasta
Met tomatenpuree, venkelzaad en ketoembar uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Roergebakken eend met kousenband
Met eendenborstfilet, kouseband en rode spaanse peper uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Kip vindaloo
Met kipfilet, rode pepers en tomatenpuree uit Pakistan
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Eend -vindaloo
- Allergieen informatie