Allergie informatie: Fazant au foie gras
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 fazantfilets
- 300 gram ganzenlever
- 0,5 deciliter calvados
- 150 gram boter
- vers gemalen witte peper
- zout
- 2 deciliter madeira
- 3 sjalotjes
- 4 deciliter gevogelte fond
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 dessertlepel bloem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250 gram morieljes
- 12 druppels truffelolie
- 6 takjes rode bessen
- 12 sprieten bieslook
Meer Recepten
- Gebraden fazant uit de oven
Met fazant, rozemarijn en tijm uit Nederland
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Wild - jaccor - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer - Wildbouillon
Met fazant, prei en bleekselderij uit Belgie
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Wild - mvrosevelt - Blote billetjes in het gras
Met rookworst, aardappel en witte bonen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Streekgerechten - sacha - Permainan Halus Unggas (verfijnde wildgevogelte)
Met fazant filets, ganzenlever en zuurkool uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Wild - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Fazant au foie gras
- Allergieen informatie