Allergie informatie: Gefrituurde kipreepjes in bierbeslag
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kipfilet
- 5 takjes peterselie
- 5 sprietjes bieslook
- 1 ei
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 100 gram bloem
- 1 deciliter De Koninck bier
- 10 kerstomaatjes
- 1 ui
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel sesamolie
- 75 gram waterkers
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse - Gebakken witlof met kipreepjes
Met witlof, kipfilet en zoete soja uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - estherdanielle - Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
Met kip, kokoswater en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gefrituurde kipreepjes in bierbeslag
- Allergieen informatie