Allergie informatie: Gegrilde asperges met sinaasappelkip
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kipfilets
- 1 kilo asperges, geschild en de houterige uiteinden eraf
- 15 gram gekonfijte sinaasappelschil, in dunne reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 wortels, fijngesneden
- 1 ui, gesnipperd
- 100 gram knolselderij, geschild en fijngesneden
- 100 milliliter sinaasappelsap
- 200 milliliter kippenbouillon
- 1 eetlepel hoisinsaus
- 0,5 steranijs
- 1 eetlepel sinaasappel marinade
- 2 takjes koriander
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gegrilde asperges met sinaasappelkip
- Allergieen informatie