Allergie informatie: Gegrilde citroenkip met parmezaan-rucolapesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- 2 citroenen
- 2 eetlepels olijfolie
- wat geraspte kaas om te bestrooien (optioneel)
- VOOR DE PESTO:
- 50 gram pijnboompitten
- 40 gram rucola
- 1 teentje knoflook
- 75 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 75 milliliter olijfolie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gegrilde citroenkip met parmezaan-rucolapesto
- Allergieen informatie