Allergie informatie: Gegrilde kippenbout met honing-mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 gegrilde kippenbouten
- 2 eetlepels honing
- 4 eetlepels cranberrymosterd (of andere mosterd met vruchten)
- 2 deciliter ijsthee
- 1 theelepel citroensap
- crème fraiche (125 milliliter)
- 4 eetlepels in thee gewelde rozijnen
- zout
- peper
- rucola of peterselie voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gegrilde kippenbout met honing-mosterdsaus
- Allergieen informatie