Allergie informatie: Gekruide kippenbouten uit de Dutch oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten
- zout naar smaak
- 35 gram braadboter of olie
- 8 eetlepels dry-rub
- voor de dry-rub:
- 2 eetlepel zeezout
- 2 eetlepel zwarte peper, evt. vers van de molen
- 4 eetlepels bruine basterdsuiker
- 4 eetlepels milde paprikapoeder
- 2 eetlepel gemalen oregano
- 2 eetlepel gemalen laurier
- 4 theelepels knoflookpoeder
- 4 theelepels uienpoeder
- 2 theelepel cayennepeper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gekruide kippenbouten uit de dutch oven
- Allergieen informatie