Allergie informatie: Gemarineerde kip met zoete perensalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram kipfilet
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 kleine sinaasappelen
- 2 eetlepels sesamolie
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel witte wijnazijjn
- 1 theelepel honing
- 1 mespunt cayennepeper
- 50 gram krenten
- 2 stevige, sappige peren
- 2 eetlepels slagroom
- 1 eetlepel geroosterd sesamzaad
- 50 gram gepelde pistachenootjes
- 4 takjes kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gemarineerde kip met zoete perensalade
- Allergieen informatie