Allergie informatie: Gemarineerde kipkluifjes (zoet/pittig)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kippenvleugels
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels honing
- 1 eetlepel limoensap
- 2 centimeter verse gember
- 6 eetlepels olie
- 2 theelepels kurkuma
- 1 theelepel cayennepeper
- 1,5 theelepel paprikapoeder mild
- 2 eetlepels bruine suiker
- zeezout
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde ribeye
Met ribeyesteak, olijfolie en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - bettyvandijk - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gemarineerde kipkluifjes (zoet/pittig)
- Allergieen informatie