Allergie informatie: Gepaneerde kip met mosterd, peterselie en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dunne kipfilets
- 3 eetlepels fijne mosterd
- 100 gram paneermeel
- 1 takje rozemarijn
- 2 takjes peterselie
- 1 citroen
- olijfolie
- 50 gram boter
- 0,5 theelepels zout
- 0,5 theelepels versgemalen peper
- voor de sperziebonen:
- 500 gram sperziebonen
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje peterselie
- 20 milliliter droge witte wijn
- nootmuskaat
- olijfolie
- 2 theelepels zout
- 2 theelepels versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk