Allergie informatie: Gestoofde kip met tutti frutti
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tutti frutti
- 1 kaneelstokje
- 3 eetlepels bloem
- 4 kippenbouten
- zout
- peper
- 30 gram boter
- 1 ui, gesnipperd
- 100 gram ontbijtspek, in dunne reepjes
- 0,25 liter kruidenbouillon
- 1 laurierblaadje
- 1 eetlepel tijm
- 250 gram champignons
- rasp van 1 citroen
- 1 zakje vanillesuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gestoofde kip met tutti frutti
- Allergieen informatie