Allergie informatie: Gestoofde Orient-kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kipkarbonades
- 1,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel sereh
- 5 teentjes geplette knoflook
- 1 theelepel djahe
- 150 gram grofgesneden ui
- 1,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel ketoembar
- 1 stuks rode Spaanse peper, in ringetjes
- 1 eetlepel ketjap asin
- 3 eetlepels water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gestoofde orient-kip
- Allergieen informatie