Allergie informatie: Gevulde kippenfilets
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kippenborst van 500 gram
- 1 ei
- 150 gram gekookte spinazie
- 150 gram ricotta
- 5 lepels gemalen parmezaan
- 3 lepels paneermeel
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 4 lepels olie
- 1 nootje boter
- 1 glas droge witte wijn
- 2 pollepels kippenbouillon
- nootmuskaat
- peper en zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gevulde kippenfilets
- Allergieen informatie