Allergie informatie: Gulai bebek (pittig gestoofde eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram eend
- 5 deciliter water
- 10 kemirienoten
- 8 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 4 groene rawits (pepersoort)
- 4 groene lomboks
- 1 serehstengel
- 3 theelepels asem
- 1 theelepel kunyit
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 4 daun djeruk purut
- 75 milliliter olie
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Gulai bebek (pittig gestoofde eend)
- Allergieen informatie