Allergie informatie: Hete kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 enkele kipfilet of 2 dubbele, in stukjes snijden
- klontje boter
- 1 steel prei, in halve ringen snijden
- 1 ui snipperen
- 1 bakje champignons, schoon maken en klein snijden
- 3 eetlepels ketjap
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel azijn
- 1 ½ theelepel suiker
- 3 teentjes knoflook, persen
- zout en water
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Hete kip
- Allergieen informatie