Allergie informatie: Indiase kippensoep met naanbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 360 gram
- 1 a 2 eetlepels Indiase currypasta mild (pot a 283 g)
- 1 pot kippenbouillon (350 milliliter
- 300 gram tuinerwten (diepvries)
- 1 zak verse spinazie (300 gram
- 1 pak naanbrood met knoflook en koriander (280 gram
- 150 milliliter volle yoghurt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Indiase kippensoep met naanbrood
- Allergieen informatie