Allergie informatie: Italiaanse kip met pesto en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 250 gram kipfilets, in blokjes
- zout
- zwarte peper
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 ui,gesnipperd
- 1 teentje knoflook,fijngehakt
- 3 eetlepels rode pesto
- 125 milliliter slagroom
- 125 gram kerstomaatjes,gehalveerd
- 10 zwarte olijven zonder pit, gehalveerd
- 2 eetlepels basilicum, fijngehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Italiaanse kip met pesto en olijven
- Allergieen informatie