Allergie informatie: Kerst eend (And med ębler og svesker)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend (3 kg)
- 1 theelepel zout
- 3 appels
- 150 gram gedroogde pruimen
- ¾ liter water
- Saus:
- 3 eetlepels eendenvet
- 2 eetlepels bloem
- jus
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai bebek (pittig gestoofde eend)
Met eend, sjalotten en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Gekruide BBQ eend
Met eend, dragon en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
BBQ - tobkok - Canard aux cerises (eend met kersen)
Met eendenborstfilet, kersen en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - hansvandenbos
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kerst eend (and med ębler og svesker)
- Allergieen informatie