Allergie informatie: Kip-aspergegratin
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram abrikozen (pot of blik)
- 1 kilo groene asperges
- zout
- peper
- suiker
- 4 kipfilets (à 150 gram per stuk)
- 1-2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel kerriepoeder
- 75-100 milliliter slagroom
- 1 kippenbouillonblokje
- 100 gram pittige kaas (stuk)
- boter om in te vetten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip-aspergegratin
- Allergieen informatie