Allergie informatie: Kip Basquaise (mijn variatie)
Terug naar het receptIngrediënten
- braadkip of kippeborsten (± 1 kilo)
- 150 gram gekookte ham, in plakjes
- 3 uien
- 5 tomaten
- 4 knoflookteentjes
- 1 aubergine
- 3 ŕ 4 paprika’s (gemengd rode en groene)
- olijfolie
- zout en peper van de molen
- currypoeder
- tijm
- oregano
- laurierblaadjes
- blokje kippenbouillon
- room
- peterselie
- koriander
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip basquaise (mijn variatie)
- Allergieen informatie