Allergie informatie: Ajam besengeh (mild gekruide kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- 2 uien
- 3 tenen knoflook
- 1 eetlepel vissaus
- 3 eetlepels olijfolie
- 500 centiliter kippenbouillon
- 1 theelepel sereh
- 6 eetlepels basterdsuiker
- 0,5 blok santen
- 2 lomboks
- 2 theelepels trassi
- 4 kemirienoten
- 2 theelepels ketumbar
- 0,5 theelepel djinten
- 3 theelepels kunyit
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel djahé
- 15 centiliter citroensap
- peper
- zout
- aardappelmeel
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Ajam besengeh (mild gekruide kip)
- Allergieen informatie