Allergie informatie: Kip in pittige kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 enkele kipfilets in dunne repen van 3 cm
- kerriepoeder
- zout
- peper
- 4½ eetlepel olijfolie
- 1 zakje met rostirondjes
- 1 sjalot gesnippers
- 1 rode peper
- 1 zakje kerriesaus
- 1 bosuitje in hele dunne ringetjes
- 2½ deciliter melk
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in pittige kerriesaus
- Allergieen informatie