Allergie informatie: Kip in romige paturainsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kipfilet (kan ook gesneden)
- 1 flesje kookroom
- 1 bakje paturain
- 1 bakje witte champignons
- 1 kwart bos bieslook (of eventueel peterselie)
- 1 eetlepel mosterd
- 100 gram verse sperziebonen
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip in romige paturainsaus
- Allergieen informatie