Allergie informatie: Kip Kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kipfilet, in hapklare stukken
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 1,5 eetlepels chilipoeder
- 1 theelepel zwarte peper
- 2 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks fijngesneden tomaat
- 2 theelepels djahe
- 3 theelepels ketoembar
- 3 theelepels djinten
- 2 theelepels koenjit
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 stuks daon salam
- 1 spriet sereh
- 2 theelepels garam masala
- 500 milliliter water
- 100 milliliter dikke santen
- 1 eetlepel citroensap
- 1 kopje korianderblad
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip kerrie
- Allergieen informatie