Allergie informatie: Kip Kung Pao
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet in blokjes van 2 cm
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepel lichte sojasaus
- 1 theelepel rijstwijn of sherry
- 1 theelepel sechuan peper
- 0,5 theelepel 5-kruidenpoeder
- 2 theelepels maïzena
- 1 eetlepel water
- 3 theelepels suiker
- 10,5 theelepel maïzena
- 1 theelepel donkere sojasaus
- 1 theelepel lichte sojasaus
- 3 theelepel zwarte rijstazijn
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel kippenbouillon
- 1 eetlepel sechuan chiliolie
- 3 stuks fijngesneden knoflooktenen
- 4 centimeter fijngesneden verse gember
- 6 stuks lente-uien in stukjes van 10,5 cm
- 1 kopje geroosterde cashewnoten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip kung pao
- Allergieen informatie