Allergie informatie: Kip masala, onderdeel van de Roti
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels masala (toko)
- 1 kg kipfilet
- 3 runderbouillon
- blokjes
- scheut zonnebloemolie
- 2 eetlepel tomatenpuree
- 1,5 theelepel aji-no-moto (toko)
- 6 teentjes knoflook
- 0,5 verse rode peper
- 250 milliliter water
- 2 uien
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip masala, onderdeel van de roti
- Allergieen informatie